Coronacrisis

Update: 18-03-2020 10:30 uur

Vanwege de recente publicatie van de Amerikaanse overheid op basis van onderzoeken van een team wetenschappers van de Centers of Disease Control and Prevention alsmede de Universiteiten van California, Los Angeles and Princetown dat een Coronavirus nog na 2 a 3 dagen te detecteren is op diverse materialen en tevens nog in de lucht berichten wij u onderstaand:

Gezien deze nieuwe inzichten, en de beperkte kluisruimte, raden wij u het bezoek aan uw safeloket ten sterkste af, daar wij u geen garanties voor een schone- en besmettingsvrije ruimte kunnen garanderen. Wij kunnen u een bezoek niet verbieden echter de keuze welke u maakt is geheel buiten onze verantwoordelijkheid.

Vanaf heden zullen wij alle bezoekers van de kluisruimte vooraf een verklaring laten tekenen dat zij onze vennootschap, alsmede haar medewerkers/medewerksters vrijwaren voor alle gevolgen van het bezoek van onze kluisruimte.

Tevens zullen wij uitsluitend nog binnenlaten de bezoeker van de kluis en geen personen welke de bezoeker vergezellen dit ter voorkoming van onnodige besmetting.