Inbraakgolf Brielle en Zwartewaal

Het AD meldt op 26-11-2021 dat er sprake is van een inbraakgolf in Brielle in Zwartewaal. In twee nachten was het in Brielle en Zwartewaal 10 maal raak. In Brielle ging het in zes gevallen om de wijk Nieuwland. De daders waren voornamelijk uit op sieraden, geld, gadgets, etc. 

Volgens de politie gaan de daders telkens op eenzelfde manier te werk. Het is de politie, ondanks een aantal buurtonderzoeken niet gelukt de daders te achterhalen. Ook in andere plaatsen in Voorne Putten is het onrustig.
Zo werd er recent driemaal in Oostvoorne toegeslagen.

Juist voor de meest weggenomen zaken, kan het aantrekkelijk zijn een kluis te huren bij Kluisverhuur Voorne-Putten B.V. Wij verhuren diverse type safeloketten, van klein tot groot, zodat uw diefstalgevoelige zaken kunnen worden opgeborgen.

Inbraakgolf Brielle en Zwartewaal