Kluis 19-03-2020 gesloten

Helaas hebben de 2 medewerkers zich vanochtend ziek gemeld en kunnen wij u niet van dienst zijn door toegang te verlenen tot de kluisruimte. Relaties welke een afspraak hebben gemaakt voor vandaag (donderdag 19-03-2020), hebben wij/zullen wij van deze nieuwe situatie op de hoogte brengen. Mogelijk heeft u een afspraak gemaakt en konden wij u tot op heden niet bereiken.

Het spijt ons dat door overmacht, wij u niet zoals u van ons gewend bent van dienst kunnen zijn. Voor degenen die om welke reden toch met spoed in de kluis willen, verzoeken wij u uw gegevens op te geven op info@kluisverhuur-vp.nl voor een mogelijke oplossing.

Voor deze personen zullen wij trachten een oplossing te vinden.

Graag wijzen wij u er nogmaals op dat wij uw gezondheid in de kluisruimte niet kunnen garanderen en wijzen u graag nogmaals op de update welke wij plaatsten op 18-03-2020. Gezien deze nieuwe inzichten, en de beperkte kluisruimte, raden wij u het bezoek aan uw safeloket voorlopig ten sterkste af. Wij kunnen u een bezoek niet verbieden echter de keuze welke u maakt is geheel buiten onze verantwoordelijkheid.

Daar de kluis gistermiddag rond 16.00 uur nog is gebruikt is de 72-uurs termijn waarin corona in de lucht kan overleven bij lange na niet verstreken, en wijzen u daarom tevens nogmaals op dit risico.

Kluis 19-03-2020 gesloten