Kluis thuis vs. kluis bij Kluisverhuur Voorne-Putten B.V.

Regelmatig worden wij gevraagd wat het voordeel is van onze dienstverlening ten opzichte van het opbergen van uw bezittingen in uw eigen woning.

Kwaliteit kluis

Onze kluisruimte is niet te vergelijken met een thuiskluis. Zo is onze kluisruimte zwaar beveiligd met onder andere een kluisdeur van meer dan 1000 kilo en voldoet deze aan de strenge eisen van Borgcategorie klasse 4*. Dit is de hoogste beveiligingscategorie in Nederland.
Thuiskluizen zijn er in diverse soorten en maten. Vaak wordt van een thuiskluis meer verwacht, dan het waar kan maken. Wij verwijzen u naar een filmpje op Youtube met een al iets oudere test van Kassa.
https://www.youtube.com/watch?v=KZsozp3r3IQ

Nagenoeg alle geteste kluizen waren zonder schroevendraaier geopend binnen enkele minuten. Ook de stevigere exemplaren zijn relatief snel met slijptol te openen.

Gelegenheid

Vaak is er in een woning meer gelegenheid een kluis te openen of mee te nemen. Vooral tijdens vakanties is er geruime tijd niemand aanwezig en is er voldoende gelegenheid de kluis mee te nemen of te openen.

Verzekering

Vaak zijn kostbaarheden standaard niet (volledig) meeverzekerd op uw inboedelverzekering. Indien u een kluis via Kluisverhuur Voorne-Putten B.V. huurt, dan is de inhoud tot een bepaald bedrag verzekerd, welk bedrag afhankelijk is van de grootte van de kluis. Optioneel kan eea verzekerd worden tot € 70.000,- per kluis.

Een kluis alleen is niet voldoende

Het opbergen van uw kostbaarheden in een kluis behoort een onderdeel van een beveiligingsplan te zijn, maar kan nooit het beveiligingsplan zelf zijn. Door meerdere maatregelen te nemen kunt u het risico van bijvoorbeeld diefstal zoveel mogelijk beperken. Kluisverhuur Voorne-Putten B.V. heeft diverse uitgebreide (zichtbare en onzichtbare) maatregelen genomen ter beperking van dit risico.

Overtuigd van ons voordeel ? Als overstapper ontvangt u direct een korting

Heeft u reeds elders een kluis gehuurd ? Op kluis B en C ontvangt u bij inschrijving voor 30-09-2017 een aantrekkelijke korting. Tot 01-01-2019 bedragen de kosten voor een kluis model B of C € 116,- (excl. BTW) per jaar. Per 01-01-2019 wordt het reguliere tarief berekend.

Wilt u een vrijblijvend gesprek aanvragen, dan kunt u gebruikmaken van ons contactformulier.

 

Kluis thuis vs. kluis bij Kluisverhuur Voorne-Putten B.V.