45 inbraak(pogingen) op Voorne Putten in juni 2017

45 inbraak(pogingen) op Voorne Putten in juni 2017

De zomermaanden zijn van oudsher maanden waarin veel wordt ingebroken. In de maanden waarin bewoners vaak langere tijd wegens vakantie afwezig zijn wordt er veel ingebroken. Ook bijvoorbeeld openstaande ramen en deuren geven kwaadwillenden meer gelegenheid hun slag te slaan.

45 geregistreerde inbraken en poging tot inbraak

De politie heeft op Voorne-Putten in juni 2017 45 inbraken en poging tot inbraak geregistreerd. Daar waarschijnlijk niet elke (poging tot) inbraak wordt gemeld ligt dit aantal waarschijnlijk aanzienlijk hoger.

Huur een safeloket voor uw kostbaarheden

Laat uw kostbaarheden niet onbeveiligd in uw woning achter. Hierbij kunt u niet alleen denken aan sieraden, maar ook aan diploma’s, aktes, waardepapieren, etc. Voor een beperkt bedrag kunt u bij Kluisverhuur Voorne Putten B.V. een safeloket huren. Dit bedrag is afhankelijk van de grootte van de kluis.

Meer informatie over Kluisverhuur Voorne Putten B.V. ?

Wilt u meer informatie ? Klik dan hier voor de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook met één van onze medewerkers telefonisch contact opnemen op het telefoonnummer 0181-712222 of per email.

 

45 inbraak(pogingen) op Voorne Putten in juni 2017
Tagged on: