Nog voldoende safeloketten voorradig in Brielle

Nog voldoende safeloketten voorradig in Brielle

Na de start van Kluisverhuur Voorne-Putten B.V. op 6 mei jl. zijn een groot aantal safeloketten verhuurd. Het hardste liepen de notariskluis (model A) en de grootste opslagmogelijkheid (model D), welke veelal door ondernemers werden gehuurd.

Voldoende safeloketten type B en C

Momenteel hebben wij nog maar een beperkt aantal notariskluisjes en grote safeloketten beschikbaar, namelijk 6 notariskluisjes (model A) en 5 grote safeloketten (Model D). Van de modellen B en C zijn nog voldoende safeloketten voorradig. Helaas is het niet mogelijk een kluis van model A (notariskluis) of D te reserveren, hetgeen wel mogelijk is voor de modellen B en C.

Deze reservering zorgt voor een naadloze aansluiting op een eventueel elders gehuurd safeloket. Wilt u een safeloket reserveren, dan verzoeken wij u hier het aanvraagformulier in te vullen.

Nog voldoende safeloketten voorradig in Brielle